Welcome to the forums. Please post in English or French.

You are not logged in.

#1 2012-06-20 15:26:25

dbpatankar
Member
From: Roorkee, Uttarakhand, India
Registered: 2010-05-22
Posts: 172

[SOLVED] Forum search not working?

Since yesterday I am unable to search in the forum using search link available at the top right corner. It opens the page and then when I enter any word into search box and click on submit it shows me an error :

An error was encountered
Error: Unable to search for posts.

Can any one let me know is it only me or problem with the server and when will it be resolved?

I am sorry for posting this into this forum. But there is no alternative forum for this kind of queries.

Last edited by courtois (2012-06-20 21:48:19)

Offline

#2 2012-06-20 19:49:43

cacciatorino
Member
From: Porto Recanati, Italy
Registered: 2008-11-05
Posts: 729

Re: [SOLVED] Forum search not working?

dbpatankar wrote:

I am sorry for posting this into this forum. But there is no alternative forum for this kind of queries.

You can search by google, asking to limit the search to the code-aster domain only. as an example, type in the google search field:

site:code-aster.org your_keyword

P.S. the built-in search works now! smile

Last edited by cacciatorino (2012-06-20 20:04:32)

Offline

#3 2012-06-20 21:48:02

mathieu.courtois
Administrator
From: France
Registered: 2007-11-21
Posts: 1,163

Re: [SOLVED] Forum search not working?

Yes, the index has been rebuilt and it seems solved.


Code_Aster release : last unstable on Ubuntu 16.04 64 bits - GNU Compilers

Please do not forget to tag your first post as *SOLVED* when it is!

Offline